Klient Line Larsen, Esbjerg 2023

Jeg kontaktede Susan, fordi jeg stod i starten af mit sidste syv ugers hovedforløb på kokkeuddannelsen, hvor jeg havde det svært. Jeg fik et lille angstanfald mit i skolekøkkenet, hvor det hele gik i sort for mig og jeg følte, at jeg intet kunne finde ud af, og at jeg langt fra var klar til eksamen.

Første gang Jeg mødte op kom jeg ind til det mest smilende og sødeste menneske, der tog imod mig med åbnende arme, og allerede der følte jeg mig godt tilpas.

Susan er et ægte hjertevarmt menneske som hjælper, lytter, tager en ind, og hun har gjort en kæmpe forskel for mig ved, at vi har arbejdet med det, jeg har haft brug for. Vi er gået tilbage i tiden til barndommen via hypnose, hvor jeg stadig var vågen men hvor jeg kom helt ind i mig selv, tilbage til de øjeblikke som jeg ikke har tænkt over, men som havde sat sig dybt i mig.

Hun har gjort, at jeg glædet mig til svendeeksamen, som jeg ALTID har frygtet, men som jeg lige pludselig troede på nok skulle gå.

Nu står jeg her, har bestået eksamen og har en uddannelse, som jeg aldrig selv troede på skulle ske.

Jeg har aldrig været gladere, og Susan har givet mig troen på mig selv.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til et forløb hos Susan, og jeg gør det gerne selv igen, hvis jeg en dag skulle få brug for det.