Klient: Mette Jensen

Jeg var først ved en psykolog for at få hjælp med mine udfordringer, men hun kunne ikke hjælpe mig med det, jeg havde behov for.

Jeg havde brug for at komme til “sagens kerne“ i den store mentale bagage, jeg bærer rundt på, og som aldrig er blevet bearbejdet. Jeg har igen og igen fortalt om min opvækst og oplevelser, men i stedet for at få det bearbejdet er der blevet lagt låg på.

 

Da jeg første gang kom hos Susan mærkede jeg et ægte menneske, der ønskede at gå i dybden med mine udfordringer. Susan lader mig ikke ’slippe’ for smerten og følelserne ved de glemte oplevelserne, hvis hun stadig kan mærke og høre, der er mere bag ordene at arbejde med.

Jeg vil lære at leve mit eget liv og rumme de oplevelser fra min barndom, som har skadet mig, og som er medvirkende til, at jeg har det psykisk svært i dag. Derfor ved jeg nu, at jeg er nødt til at mærke mine følelser omkring oplevelserne, også selvom det gør ondt.

 

Susan er professionel, varm og meget menneskelig. Det gør mig tryg, så jeg kan arbejde med mig selv. Jeg er midt i mit forløb, og i fuld gang med at lære at arbejde bedre med mig selv. Havde jeg ikke valgt Susan, havde jeg stadig kørt rundt i mit indre kaos og evige hamsterhjul med hjertebanken.  

Det giver mening for mig at forsætte min proces hos Susan, for hun lærer mig at komme i kontakt med mig selv og mine følelser, for derefter så at handle på det.

 

Hos en psykolog var en time ikke nok for mig med min 30 års store bagage. Jeg vil anbefale, at man giver sig selv 1½ time pr. gang. Og det hjælper ikke bare lige med en enkelt gang. Det er hele mit liv, og det er en arbejdsproces med mig selv. Ikke bare for at blive hel igen, men for at acceptere og forstå mit liv.