JEG VIL GERNE HJÆLPE DIG

Når du har valgt at henvende dig til mig, er det fordi du har erkendt, at du har et eller flere problemer, som du har brug for hjælp til at få løst. Denne selverkendelse er det første store skridt på din vej mod et nyt udgangspunkt for, hvad du ønsker at få ud af dit liv. Næste skridt er at indgå i et samarbejde med mig, og det forudsætter, at kemien mellem os er god, så vi kan arbejde i et trygt og tillidsfuldt rum om dine problemer. Og før vi indleder et samarbejde, er det vigtigt for mig at kunne mærke, at du er indstillet på at gå helhjertet ind i processen, ligesom du også skal have tillid til, at jeg kan guide og støtte dig gennem processen. 

I mit arbejde som terapeut kobler jeg ISTDP (Intensiv Dynamisk korttidsterapi) med personlig coaching og hypno-terapi. ISTDP er oplevelsesterapi, som hjælper dig med at komme i kontakt med dig selv og dine følelser, og det hjælper dig til at forstå, hvorfor du agerer som du gør i relation til andre mennesker. Den personlige coaching opbygger dit selvværd og hjælper dig til at nå dine mål for fremtiden. Hypno-terapien kan hjælpe dig til indre ro og dybere forståelse for fortidens oplevelser.

Jeg arbejder systematisk og fokuseret med at skære ind til sagens kerne i dine problemstillinger, alt sammen i samarbejde med dig. Sammen skaber vi overblik over dine intrapsykiske problemer, som oftest stammer fra relationer i barndommen eller ungdommen. Måske oplever du, at du ender i de samme adfærdsmønstre igen og igen i dine relationer til andre mennesker både i privatlivet og professionelt. Mønstre, som er tillærte gennem livet, og som alle har rod i fortiden. Vi arbejder med hele psyken, både den bevidste og den ubevidste, og du skal turde mærke følelserne omkring de glemte oplevelser, som vi sammen henter frem gennem terapien. På den måde skabes de bedste betingelser for en dybdegående og varig effekt.

Sideløbende vil jeg gennem personlig coaching og hypno-terapi hjælpe dig med at styrke dit selvværd med selvindsigt og positive øvelser. Og sammen vil vi sætte realistiske mål for din fremtid; Hvad vil du gerne opnå, og hvordan når du dertil? Mål, der kan være nemme at sætte for de fleste, men svære at nå og opretholde, med mindre du arbejder fokuseret og målrettet.