Hypno-terapi

1

HYPNO-MEDITATION

Hypno-meditation er en kraftfuld sammensmeltning af sind, krop og ånd. Ved at kombinere de to kraftfulde og transformative teknikker hypnose og meditation kan du nå dybere niveauer af bevidsthed og klarhed.

Meditation alene er en glimrende måde at skabe sind-krop afslapning, hvor du kan opnå den balance, som vi alle søger. Det beskrives ofte som fraværet af tanke – blot væren. Målet er et stille sind, fri for bevidste tanker. Meditation fokuserer normalt på et mantra eller en bekræftelse for at hjælpe med at holde dit sind fokuseret på den stilhed. Guidet meditation er meget lig hypno-meditation, hvor du i stedet for at skulle fokusere på dig selv tillader en anden at hjælpe dig med at nå en passiv afslappet tilstand ved hjælp af billedsprog.

Hypnose inkluderer også den tilstand af afslapning, der findes i meditation, men giver dig mulighed for at nå en dybere, mere dybtgående tilstand. Hypnose adskiller sig ved at bruge en aktiv sind-kropsbevidsthed, mens du er i den afslappede tilstand. Det omgår bevidste tankeprocesser og tager det et skridt videre ved at bruge denne tilstand til at implementere positiv forandring i det underbevidste sind. I hypnose er der ingen mantraer eller bekræftelser at koncentrere sig om, i stedet får dit sind lov til at fokusere på det, det har brug for uden nogen bevidst interaktion.

GRATIS HYPNOMEDITATION

Klik på linket herunder, hvis du vil prøve en GRATIS hypnomeditation